Добре дошли в нашия Dolce свят!

   Аз съм Наталия и ще се опитам да Ви запозная с дейността ни.

  Трябвало било да започна с това, кога е създадена фирмата.... ами то беше толкова отдавна, че вече нямам ясен спомен. Първият физически магазин създадох някъде през 2007 г., а няколко години след това създадох и FB страница, доста непретенциозна, качвах снимки направени пред огледалото в магазина. Без грим и без светкавица, но за щастие повечето хора все още нямаха ФБ, а тези които имаха дано не ме помнят. От тогава минаха много години и много неща се промениха само едно си остана непроменено стремежът ми да продавам хубави дрехи на хубави хора.

  След това било ред да се споменат силните ни страни, някаква Уау-история, с която да Ви прикова погледа и да Ви шашна. Нещо от сорта на това колко уникални и неповторими неща продаваме. Е как да Ви го кажа, аз като го чуя някъде и си казвам ‚Да бе, да, сигурно!‘ И си мисля, че това не се казва, то е ясно, че ние си ги харесваме, а Вие можете да си поръчате и да проверите сами.

   Хубаво било да се каже и нещо негативно, за да се скъси дистанцията с клиента, е тук ми е лесно – всичко свършва много бързо, публикуваме колекция и до няколко часа я няма и започваме да се обясняваме и извиняваме... преди си мислех, че това е хубаво, че е гаранция за добре свършена работа и добър продукт, но с времето осъзнавам, че това е минус. И се старая да го променя. Все още работя по това.

   И все пак да кажа какво продаваме за протокола – ами дрехи, то се вижда, само такива, които ние самите бихме носили. Стремим се освен да изглеждат добре, да са удобни, да са качествени и да са на адекватни за държавата ни цени. Стремим се да избягваме типичния синдром по нашите ширини, за който пише Алеко и не отказваме връщане, не бавим пари при връщане, не използваме маркетинг трикове, не подаряваме подаръци, за да ни харесате в социалните мрежи, смятам, че ако не продаваме добър продукт, както и да се опитваме да Ви впечатлим няма да успеем за дълго, разбира се, че изпращаме с опция 'преглед и тест', разбира се, че е неудобно да се пробва в офис на куриера и можете да го пробвате вкъщи и ако не се харесате да ни го върнете след това..... А сетих се и нещо важно доставката винаги е експресна, защото аз, когато искам нещо го искам веднага и така и работим. Стремим се пратките да пристигат при Вас освен бързо и в хубава опаковка, защото сме ценители на малките жестове и обожаваме детайлно изпипаната работа. И още нещо важно - задължително получавате коректно и любезно отношение, защото за нас е комплимент, че сте ни се доверили и бихме искали да станете наши приятели, не просто клиенти.

Общо взето това е от мен.

За повече въпроси или възникнали критики 0877376778