LaDolceVita-_IST7528_02-12-18.jpg

    Присъствието ни във виртуалното пространство се оказа интересно приключение. Започнахме на шега, но с времето колекция след колекция, сезон след сезон, година след година онази малка групичка последователи в социалните мрежи започна да нараства и неусетно от последователи се превърнахте в наши приятели – верни, добронамерени, лоялни. И понеже вярваме, че приятелството е уважение, доверие, споделяне и приятелят не иска лицемерно подмазване, а искрени жестове решихме да съберем всичките си дългогодишни клиенти в официален списък и да им подарим един малък, но сърдечен жест под формата на клубна карта, която някак естествено нарекохме Dolce, а списъка Dolce Girls Club.

   Всички членове на Dolce Girls Club получават 10 % отстъпка от всички покупки без значение дали са направени в сайта, страниците в социалните мрежи или физическите магазини.

   За да получиш своята Dolce клубна карта трябва да си направил оборот от 2000 лв за неограничен период. В момента, в който достигнеш тази сума ние ще се свържем с теб и ще ти изпратим карта с персонален цифров код. Това е твоята лична клубна карта, с която ще получаваш 10 % отстъпка от всяка следваща покупка и персонално уведомяване за предстоящи колекции или промоции.

   Благодарим Ви, че сте част от нашето онлайн модно приключение!