Връщането на артикул е възможно в законно установения 14 дневен срок. Можете да ни върнете закупената от Вас стока без да ни дължите обяснение защо - защото не се приемате с модела, не Ви пасва кройката, размислили сте и вече нямате нужда от тази покупка или просто защото така сте решили. Това е Ваше законно право и ние уважаваме този факт.

   Ако решите, че моделът Ви харесва, но размерът не е Вашия можете да ни го изпратите и да го заменим с подходящ за Вас такъв. Единственото условие, за да ни върнете артикул е да бъде съхранен търговският му вид, тоест да ни го върнете с етикета и опаковката, с които сте го получили.

   Възстановяването на сумата става чрез наложен платеж или паричен превод непосредствено след връщането. Веднага след като сме получили върнатата пратка и сме се уверили, че е спазено горното условие, още в същия ден получавате сумата, която сте заплатили обратно. За целта е необходимо преди да изпратите пратката да се свържете с нас на 0877376778 и да приложите опция 'преглед и тест' при изпращането й.